Höstlov:D

Nu är det länge sen jag skrev. Matilda var hos mig i två veckor innan höstlovet:D Det var jätte roligt trots att hon bara fick middag 7 dagar av 14 och 4 av de åt vi ute :P Men men så blir det ibland när man inte orkar stå och laga mat hela tiden. Kommer bli ensamt sen när jag kommer till Örebro, när man inte har någon att vara med hela tiden.
Resan upp gick bra, liggvagn hade vi för första gången. Men jag gillar att sitta bättre, trots att man har ont i hela kroppen efteråt så är det skönare att kunna kliva upp mitt i natten utan att störa alla.
I lördags bar det av till farmor och farfar:)<3 dom bjöd på våfflor och så kollade vi på byastugan som nästan är klar. Sen så har farfar snart byggt klart altanen, bara golvet kvar nu. Det kommer bli super bra.
Söndag så var vi på western farm och red, hade en jätte gullig häst som heter Julle :P Dock träningsverk än, inte alls van att rida ^^
Sen i veckan har jag haft 2 körlektioner per dag och så teori på kvällen. Det går bra, måste bara plugga ännu mer teorin.
 Ikväll såg jag, Maria, Matilda och Emma High school musical 3. Den var inte så bra, men det gick att se. Det blir lite för mkt med all sång och allt ser så tillgjort ut.
Imorgon har jag 3 körlektioner och sen efter teori lektionen kommer Emma hit:D Vi ska skvallra och plugga teori.
Nu ska jag duscha innan jag går och lägger mig=)

Äntligen helg=)

Igår så var det första dagen i salongen för i år. Jag och Sofie hade inga kunder så Sofie färgade mitt hår. Sen på kvällen beställde jag och Matilda pizza från Diana. Dom har godare pizza än Okej, den var riktigt god:D
Tommy kom hit sen, och även han köpte pizza där:P Matilda ville ha en spargris, så jag gjorde en åt henne. den blev riktigt snygg.  
Sjuk idag, ont i huvudet och feber. Har inte alls kunnat sova inatt har haft benvärk och så har det varit jätte varmt, tyckte jag iaf. Inte ens Tommy tyckte att det var varmt:P men han viftade med en kudde mot mig så det blev svalare och så masserade han mina vader:) han är för underbar<3
Så det blev att sova rätt länge idag. sen så var vi iväg och handlade lite, sen så har vi spelat x-box. Och jag vann :D iaf två av spelena vi spela, det sista bilspelet vann han. 
Ikväll kom Maria hit:) Ikväll är det myskväll framför tv:n sen imorgon blir det shoppa, middag och bio:) 
Saknar min älskling:(<3 men imorgon så får jag träffa han igen:)


Nyfärgat hår=)


 

Onsdag

I måndags fyllde älskling 19 år:D<3 var till han, fikade och så. Sen hem och plugga inför läxförhöret vi hade igår. Igår hade vi IV-val och Frida sminkade mig:) Hade så jäkla ont i huvudet, känns som att nån har slagit mig rätt i pannan och det vill inte gå över. Kanske håller på att bli sjuk igen:( Gick in till stan med älskling och Matilda igår, sen for vi till Biltema och han köpte nya extra ljus.
Åkte till skolan idag, men hade så ont i huvudet att jag åkte hem och vilade innan vi skulle på Kick Off för UF företag. Väl hemma satte jag  och Sofia oss i soffan och slog på tv:n. Inge annat på tv så vi kollade på barnkanalen. Efter ett tag vaknar Tommy, alldeles yrvaken och söt<3 han såg lite fundersam ut när vi var hemma så tidigt:P
På ett barnprogramm sa de att om Tommy springer baklänges så springer han fortare än en gås :P
Och Kick off från 13-18, det gav inte så mycket, hade hellre legat hemma och sova. Olika föreläsningar och så. sen så blev det bio, steph brothers. Den var inte så mycket att hänga i granen. Hemskt seg i början, men lite rolig iaf. Fast kunde inte riktigt koppla av för att jag var så trött och hungrig. Men det är då inte en film jag ska se igen tror jag.
Har kollat Bonde söker fru nyss, snart så blir det att sova. Har ont i huvudet och fryser:/ det bådar inte alls gott. Men ska ta två alvedon och krypa ner under täcket så kanske jag blir piggare imorgon.
Första dagen i salongen på skolan för i år är det imorgon, fast hoppas jag inte har någon kund.
Saknar Tommy redan, hur ska jag kunna klara 3 veckor utan han?!  men det går nog bra, brukar det ju göra.



Frida som har sminkat mig:)

Projekt redovisning

Söndag idag, och nu är också den här helgen slut. Eller helg och helg, söndag. Hela gårdagen tillbringades i skolan och sen på kvällen hade vi modevisningen på folkets hus:D
Det har varit roligt och visningen blev jätte bra! men skönt ändå att det är över. Så får jag och Sofia lite med tid till vårat UF företag. På onsdag är det Kick-Off och så ska vi gå och leta någon som vill vara våran rådgivare. Byta namn ska vi också göra, barnvaktsakuten blir det nog.
I morse gick jag Sofia och Martina ut och gick, först till Konsum så att dom fick köpa godis. Eftersom att Martina aldrig hade varit upp i svampen så gick vi dit, åkte upp och kollade utsikten. Underbart väder idag, skulle ha varit ute längre.
Varit med Tommy idag också, mys<3<3<3

Nu är Matilda här:D ändå till höstlovet stannar hon. skoj skoj skoj:) Hon har varit hos Maria från igår till idag, så var och mötte henne på stationen när hon kom med bussen. Vi gjorde varma mackor, så har vi kollar parlementet och jag har skrivit religions redovisningen. Nu så kollar vi se upp för dårarna, får se om vi orkar kolla klart.
Börjar bli rätt trött nu.

Sjuk:(

En ny vecka:) men jag är sjuk:( har sovit under både duntäcket och det vanliga täcket med dunsockar på. Det tog ett tag innan jag fick upp värmen efter att varit nerkyld hela dagen igår. Vaknade med världens huvudverk och så känns det som att jag har feber. Ska vila upp mig idag och så blir det skola imorgon, har ju matte prov och så IV.val, så det kan jag ju inte missa. Får inte vara sjuk på lördag när vi har projekt redovisningen.
Har tagit det lungt på morgonen, jobbat lite matte och bakat en limpa och nu så tvättar jag. Sen så ska jag ta det lungt resten av dagen:)

Jag längtar hem!!! bara 3 veckor kvar nu:D och på söndag kommer Matilda hit:D:D:D<3 Längtar!

Söndag 5/10

Har inte alls kunnat sova i natt, en kille på andra våningen har haft fest och dom har skrikit och levt om hela natten. Vaknade av att nån ramlade mot min vägg kring 6 i morse, lät som att dom skulle komma in i lägenheten. Och de sista gick hem halv sju, skrikandes och sjungandes. Lite lugnare än förra helgen däremot, inge plingande på dörren och knackande på fönstrena.

Stockholm idag med Martina och de två tjejerna från Lettland( Laima och Linda) i detta hemska höstväder. Regn och blåst hela dagen.
Sov nästan hela vägen till stockholm, väl framme där blev det hamburgermål på McDonalds. fter det gick vi till slottet, kollade vaktbytet och gick vidare ner mot båten som tog oss till Skeppsholmen och Moderna muset. På vägen tillbaka blev det ett stopp på Din sko så att martina fick köpa sig nya, torra skor.
Och middag blev ett hamburgermål på BurgerKing, så det blev en hemskt onyttig dag.
Sov hela vägen hem också, är jätteförkyld. och kommer väl bli ännu mer.
Skönt att få ta av sig skorna som var helt genomblöta, jag hade blå russin fötter:P
En te kopp och varmt fotbad och så kollade jag Perlamentet. Väntar nu på att mamma ska ringa så att jag får prata av mig lite. Hatar att vara ensam!
Det är så ensamt utan dig<3



Lördag 4/10

Vaknade alldeles för tidigt i morse, men jag har fått mycke gjort. Jobbat matte, läst körkorts teori och lite andra saker.  Fick ett sms av Matilda att det snöade hemma, men svårt att fatta att det snöar där. Här är ju lövena kvar på trädena och det har inte ens varit minusgrader än.
Sen på eftermiddag tog jag och Tommy en promenad till stadsparken, där vi tog lite kort på alla blommorna. Underbart friskt höstväder var det, men lite småregn. Och jag fick en fin bukett av han<3


RSS 2.0