Kvadrerings- och konjugatregler

Har tagit lite paus i räknandet och ska gå upp på stan och köpa en duk till mamma. Har lektion 8-12 om dagarna sen räknar jag hemma på eftermiddagen. Rätt svårt, men man kommer nog snart in i det. Efter min promenad blir det dags att sätta sig in i kubreglerna och sen blir det nog en sallad till middag. Igår sov jag middag, men ska försöka klara mig utan det idag. Hoppas att en promenad i solskenet piggar upp mig, för just för tillfället skulle jag kunna somna sittandes känns det som.

En bild från promenaden i söndags

Söndag

Igår när jag och Maria var på stan köpte jag skor, duk och två tyger. Ska sy gardiner till köket, en sommar gardin i blommigt och en höst/vinter gardin med rankor och blad på. Kommer nog bli riktigt bra :) Vi åt på la baugette också.
Om ett tag blir det promenad efter ån. Ska bara äta lite först.

En bild på duken. Her upp en bild på gardinen i köket när jag satt upp den.

Myskväll med syster yster :)

Maria kom hit idag, vi har ätit tacos och kollat så ska det låta. Nu ligger vi i sängen med en popcorn skål mellan oss och kollar på The Switch:)
I onsdags var Josephine här :D Vi åt våfflor och surrade. Sen gick vi ner och träffa Sebastian som hon jobbade med förut. En underbar dag! I morgon kommer hon hit, då ska vi ha lite förfest med lite annat folk innan vi drar ut på krogen.
Men först ska jag och Maria upp på stan, dom ska sy in hennes balklänning och sen ska vi shoppa :)

Nu ska jag kolla filmen.

Liten uppdatering av läget

Nu är det snart dags att bege sig till träningen. Har haft en slödag idag, riktigt skönt. Pluggat ett litet tag, sen har jag tagit en promenad och fixat lite i lägenheten. Bäst att passa på, för nästa vecka börjar nya kursen. Lektioner i stort sett alla dagar, så då blir det inte många hemma dagar.
Har haft en lugn och skön helg också, inte gjort något speciellt.
Men nu är det dags att fara!

Allt uppackat

Nu har jag kommit i ordning i lägenheten och har hittat kabeln till kameran, så jag lägger upp två bilder från när jag var hundvakt. Det är lite ensamt utan han här, men rätt skönt när man inte behöver gå ut på kvällarna.
I helgen händer ingenting här, tar det lungt och njuter bara. Tvättar ikväll, så jag ska snart ner och hämta sista tvätten. Sen ska jag slå på en film och krypa ner.




Helgen som varit

Idag åkte Matilda och Arres hem, så nu sitter jag själv i en väldigt tyst lägenhet. Men man vänjer sig.
I fredags hyrde vi film och bar ner lite saker till källaren. I går var vi till Marieberg och IKEA, handlade lite saker till lägenheten. Idag färgade jag hennes hår och klippte henne innan hon for hem. Sen har jag plockat lite, bland annat åkte gardinerna upp. Så nu börjar det vara riktigt hemtrevligt här.
Ska krypa ner i sängen och kolla lite tv innan det är dags att sova. Imorgon blir det att skriva på arbetet tillsammans med Karin.

Det tar sig sa pyromanen

Nu kan man ta sig fram, några kartonger är uppackade och de som är kvar har jag försökt ställa på bra ställen så man kan röra sig i lägenheten.
Inget bord än, skruvarna för att sätta upp det på väggen har fått ben och sprungit bort. men på lördag ska jag åka och köpa nya skruvar.
Snart blir det en sen middag, väntar att andreas ska komma hit och äta med mig. Det blir karrékottletter och klyftpotatis till middag ikväll.
Idag har jag haft seminarium på förmiddagen, en tjej som hade med sig sin dotter och hon kräktes där mitt i. Men annars som gick allt bra. Åkte hem, gick ut med Arres och åt lunch sen for jag till Karin och vi har strukturerat upp våran undervisningsidé om problemlösning. Så imorgon ska vi till dagiset där jag gjorde praktiken för att göra lite problemlösning med barnen.

Måndag

I lördags så var jag och Andreas till Mariberg och kollade på soffor, jag beställde en så den kommer i mitten av april. Igår flyttade vi alla saker, så inatt har jag sovit första natten i lägenheten. Lite ovant med alla ljud som låter från gatan, men det gick bra.
Började packa upp lite igår och fortsätter idag. Har varit på skolan på förmiddagen och träffat förseminariegruppen och förberett för morgondagens seminarium. Åt lunch när jag kom hem och nu ska jag fortsätta packa upp.
Sen ikväll blir det boxning :D

Försöker hålla ögona öppna

Är så trött, blir en tidig kväll. Hade förseminariegrupp halv 8 i morse, så det blev att gå upp tidig. Seminarium efter det och sen åkte jag och Karin direkt hem hit för att sitta och skriva på vårat arbete. Det är i stort sett är klart nu, vi ska läsa igenom det imorgon en sista gång och ändra det som behövs.
Igår var jag och hämtade nycklarna till lägenheten, nu börjar det närma sig och paniken över att jag inte hunnit packa kommer krypande. Men imorgon hinner jag med lite på förmiddagen, för vi skulle träffas efter lunch nån gång.

I fredags var jag med Josephine, färgade och klippte varandra och sen åt vi middag på coco thai. Sen tog vi en sväng på maxi, tror vi vär där i nästan 2 timmar och gjorde egentligen ingenting. Kollade på bokrean och lite annat, men hur roligt som helst var det.
På lördagen åkte vi till Andreas mormor och morfar, åt middag och spelade poker. Sov där och stannade på luch och spelade kampen mellan man och kvinna. Och självklart vann jag och Irene, men något annat hade vi ju inte trott heller.



RSS 2.0