Fotograferat...

... är vad jag har gjort under min cykeltur efter ån. Slutade praktiken halv 1 idag, riktigt skönt, så då passade jag på att ta encykeltur. Tiden bara flög iväg, var borta två timmar. Fotade lite grann och nu så ska jag laga middag. Det blir wok och ris idag.
Litet tråkigt att äta själv, men Andreas sitter kvar på jobbet idag och gör det sista på data kursen han läser.
Ikväll händer det nog inte så mycket, ska läsa lite grann iaf.

En bild på gränänderna som var i ån när jag cyklade förbi.

Marieberg

Idag har vi varit på marieberg, blev en hel del handlat. Massa kläder, nya vinterskor, tvättkorg och lite annat. Igår var jag i stan och shopade lite då också, några julklappar och lite nyttiga saker.
Andreas är på jobbet nu och försöker få lite gjort, jag har läst men nu tar jag kväll från pluggandet. Ska jag plocka ihop lite innan han kommer hem. Sen blir det lördagsmys.

Helg :)

Nu är det länge sen sist igen. Det har varit fullt upp. Praktik och plugg. Praktiken är jätte rolig, alla barnen är så söta. Men man är helt slut när man kommer hem på kvällarna, det tar på krafterna att leka en massa om dagarna. Ljudnivån är inte den lägsta heller, huvudvärken kommer nästan varje dag nu. Men jag är nog bara ovan.
Igår var det bakdag med celakiförbundet. Vi bakade 3 brödsorter och lite fika bröd. Helt slut när jag kom hem, så jag sov middag en stund. Nu är jag inspirerad att baka en massa, så i veckan blir det storbak här.  Idag har jag tvättat, nu ska jag vika tvätten, stryka och städa lite.
Till veckan blir det praktik och träning. Har haft uppehåll i 3 veckor, har varit sjuk och inte haft tid. Men nu kör vi gärnet igen.

En av skuggbilderna som jag tog till foto kursen som jag går.
RSS 2.0