Dopparedagen

God Jul på er alla!
Vi sitter i soffan och halvsover efter en dag med de sista förberedelserna, god mat och julklappsöppning.
I morse hämtade vi granen, lagade maten, jag klippte farfar och sen såg vi Kalle, åt middag och öppna julklapparna. Åt efterrätt och nu har vi sett svensson svensson och kollar på hälsoresan nu.
Har inte lagt in några bilder på datorn så bilder från dagen kommer imorgon istället för nu ska vi spela spel :)

Fredagsmys

Väntar på att Andreas ska komma hem från jobbet, han skulle köpa med sig svampens kebab till middag, mums! Idag har jag skrivit på mitt VFU pm. Tänkte vara färdig på måndag så kan jag lämna in det på sista seminariet innan jul. Sen har jag tvättat och storstädat nästan hela lägenheten, har lite i köket kvar, men det tar jag imorgon bitti. Så det är fint när vi åker på tisdag, har packat lite grann idag också.
Imorgon ska vi hälsa på Andreas gammelmormor och gammelmorfar på dagen sen kl 5 kommer hans mamma, mormor och morfar, morbror och Mia och William hit för att fira lilla julafton.

Våran julgran


De nya köksgardinerna


Julboken jag fick av Minna på förskolan och lite julklappar


På besök hos syster

I helgen är jag hos Matilda i Bro och hälsar på. Igår lagade vi mat och såg på en film satte igång en till men så somna vi. Idag har vi varit i Stockholm, först på skansen på julmarknaden sen åkte vi till kungsträdgården och gick på marknaden där. Det var så kallt att vi till slut gav upp när tårna inte ens gick att vicka på. Vi åt mat på max sen åkte vi tillbaka hit. Frunsa än och det går väl inte över på än ett tag sitter vi med varsin tekopp och täckena runt oss och kollar vi Raise your voice. Ikväll blir det mys med fruktsallad, popcorn och en film eller två.

Några bilder från idag
 





RSS 2.0