Helgen

Maria har varit här i helgen, vi var till Stockholm i lördags så det blev lite nya kläder inhandlade :) En kavaj, svarta jeans, tights och tre linnen. Välbehövligt!
Nu är det snart sommarlov, tenta på onsdag så nu är det bara att samla all energi och plugga.
På torsdag kommer mamma och pappa hit! :D
Nu är det åter till matteboken innan det blir sängdags.

Lördag

Haft en fullspäckad vecka med skola och jobb. I tisdags var jag och köpte en soffa, riktigt nöjd är jag. Idag har jag en lugn hemma dag och laddar upp batterierna lite. Har tvättat, pluggat och lagat matlådor. Imorgon är det jobb 7-21.45 på schemat. Ska pyssla på lite mer här hemma ikväll och nu är det tillbaka till matteboken som gäller.

Tillbaka i Örebro...

... efter en riktigt trevlig helg hos Matilda. Vi gick på stan igår och idag. Sen har vi fixat med saker inför hennes utlandspraktik och bara myst :) Jag handlade ingenting i stort sett, bara ett räkneblock och ett läppsyl. Middagen står i ugnen och sen ska jag laga lite lunchlådor till i veckan. Efter det blir det en dusch och krypa ner i min renbäddade säng. Det blir en lång dag imorgon, först skola 8-12 och sen jobb 15-21.30

Så länge varade "ledigheten"

Inte blev det en ledig vecka för mig inte. Dom ringde och fråga om jag ville jobba 7-21.30 imorgon, så jag tacka ja. Hade tänkt ha en lugn och skönt dag, gå på marieberg och räkna. Men ack nej. Får ta med matteboken till jobbet och räkna på rasterna istället. Tur att jag har min underbara Karin som låna ut bilen åt mig igen, så jag åkte till meriebergefter skolan idag istället och så kör jag bil till och från jobbet imorgon.
Visa kortet gick varmt, men enbart nyttiga saker blev det iaf. Har köpt blommor att ha i förnstrena, hade inte tänkt ha det men jag ångra mig när jag fick se alla fina blommor. Köpte lådor att ha sängkläderna i under sängen och lite annat smått och gott. Sen lite saker som Matilda skulle ha.
Nu har jag gjort matlådor till imorgon, en quinoa med lax och sallad och en med glas nudlar och kyckling. Två små lådor så nu ska jag inte äta samma mat 4 dagar i rad som förra veckan. Nu ska jag ut på utflyckt i det inte så varma och fina vädret. Men det blir nog bra ändå. Vi har matsäck med oss och så blir det en liten promenad.

tisdag

Igår hade jag 5 timmars salstenta i algebra, det gick rätt så bra tror jag. Får svar om en vecka så nu är det bara att hålla tummarna. Sen så hade jag en slappdag igår, tvättade och städa lite. Men annars tog jag det lungt. Inget jobb den här veckan, ska bli så skönt.
Idag har vi börjat nya mattekursen sen har jag storstädat här hemma och varit ner i källaren och hämta nå tavlor som jag ska spika upp imorgon. Snart ska jag ducha och ha lite spa kväll här hemma till desperate housewives.
RSS 2.0