28 mars

Det blev inte att vi gick ut igår, det blev myskväll hemma istället<3
Vi tog oss en liten sovmorgon i morse och sedan for vi till Marieberg. Jag köpte mig ansiktstvätt, ett par gladiator skor och ett par stövlar:) Ska lägga ut bilder på det sen.
Nu är Andreas och dansar, sen ska han till sin farmor medan jag är hemma och ska laga lunchlådor till imorgon och baka bullar.
Sen ikväll ska jag kolla på Bones!

26 mars

Igår var det våffeldagen, så vi åt våffor till lunch. Det var gott:) Annars bestod dagen av plugg för både mig och Andreas.
Nu är det helg!
Imorgon ska vi städa bland alla kartonger, så vi får bort några. Sen på kvällen ska vi till Niklas och efter det blir det Frimis. På söndag blir det troligtvis att åka till Kumla.
Idag har jag varit på sjukhuset, lapptestet visar ingenting än. Nästa besök där är på tisdag, då får vi se om jag är allergisk mot något. Hoppas då inte det, fast då blir mina utslag på händerna ett olöst mysterium.
Idag har vi fått det sista städat i läganheten iaf, typ 3 veckor för sent.
Nu väntar vi bara på vvs killen och tapetserarna.
Sen idag ska jag till universitet och lämna in de sista uppgifterna för den här delkursen.
Nästa delkurs börjar på måndag, då blir det "att analysera skönlitteratur".
Jag ska även till biblioteket och låna några böcker idag hade jag tänkt. Vad som händer ikväll får vi se.

23 mars

Idag har jag haft sista lektionen på den här delkursen, vi presenterade våran elevtextanalys.
Efter det var jag till sjukhuset för att göra ett lapptest. Så nu har jag lappar över halva ryggen, så på tisdag får vi se om jag är allergiskt mot någonting.
Vi åt nyss middag, renskav och potatis Mums!
Andras ska iväg och träna med Niklas, så jag funderar om jag ska baka någonting. Kanske en sockerkaka, vi får se.
Hade varit skönt att gå ut och gå en promenad, men det spöregnar här och har gjort det i stort sett hela dagen. SÅ det får bli någon annan dag:)

22 mars

Igår bakade jag tekakor, frallor och kladdkaka. Sen i veckan blir det bullbak:) Åt av tekakorna till frukost, dom blev riktigt goda.
Har diskat undan och städat lite. Snart ska jag analysera en elevtext och efter det ska jag fortsätta plocka lite här hemma innan det blir dags att laga middag.
Ikväll kommer Josephine hit, ska slinga hennes hår och hon ska slinga mitt:)

Vi väntar fortfarande på nya tapeter och att någon ska komma hit och städa efter de som bodde här förut. Så jobbigt att inte kunna packa upp allt och att det är så smutsigt här och vi bara får gå och vänta på att någon ska dyka upp och städa. Förhoppningsvis kommer de i veckan.

Om 11 dagar kommer jag hem!:D Men massor att läsa under tiden jag är hemma, ska försöka läsa det mesta innan så jag kan vara ledig lite:)
RSS 2.0