Grå och tråkig torsdag

Inget vidare väder idag, men lite varmare än igår. Så jag och Arres tog oss en långpromenad och han fick springa lös lite och busa av sig. Har packat några lådor till idag. Har rätt mycket kvar än, men en bit på väg iaf. Dock bara lite mer än en vecka kvar och jag har knappt börjat känns det som. Jag brukar vara i stort sett klar vid det här laget annars. Så det gäller att lägga på ett kol i helgen för nästa vecka är det skola för hela slanten.
Nu ligger Arres och snarkar i soffan och har gjort det i stort sett hela dagen (och alla andra dagar) Förutom då jag går ut från vardagsrummet och han följer efter som en skugga.
Har tagit lite bilder på han, men hittar inte sladden till kameran, så jag får lägga upp dem sen.
Har tagit ledigt från pluggandet idag, vilket är väldigt skönt. Men imorgon ska jag läsa lite innan Josephine kommer. Ska slinga hennes hår och hon ska färga mitt.

one done and many more to come

Nu är första lådan packad, men det är många mer kvar innan jag har packat ner alla mina saker. Det är i och för sig nästan 3 veckor innan flyttlasset går, men tiden går fort.
Idag är jag hemma och har tagit ledigt från pluggandet, städar packar och har det gott. Vaknade med ont i halsen, snorig och lite feber. Så det går inte i så många knop idag. Men det är skönt att bara ha en slappdag också.
Ikväll får vi se vad vi ska hitta på, Andreas har en överraskning.

Helgen då? Den flög fram som vanligt. I lördags gick vi upp på stan och strosa i affärer, sen kom Josephine hit på kvällen och vi begav oss senare upp till Pitchers där vi mötte Ullis och Lisa.
Igår åkte vi ut till Marieberg en snabbis innan vi for till Andreas mormor och morfar där vi bjev bjudna på lunch. Det hela slutade med att vi stanna där till 22, en riktigt trevlig dag.

Myskväll :)

Idag har jag varit och hälsat på på dagiset där jag hade praktik i höstas, hade tänkt stanna en liten stund men klockan blev nästan halv 5 innan jag gick hem. Haft en riktigt rolig dag med lek, alla hjärtansdag pyssel och massa kramar. Dom är så goa alla barnen och de verkar ha saknat mig massor.
När jag kom hem laga jag middag, diskade och har läst lite nu. Ska snart duscha och sen ska jag ha en spa kväll och kolla tv. Andreas är med Tomas på hockey så jag ska njuta av ensamheten.
Imorgon har jag föreläsning 8-10 och efter luch tar jag bussen till Degerfors för att möta upp Maria. Hon ska prova balklänningar pch jag ska vara smakråd:)

Efosos

Nu har vi gjort oss klara och väntar på att allt folk ska komma hit så vi kan bege oss upp på stan och gå till Efosos och äta. Vi ska fira Andreas som blir gammal imorgon, 1 år från att vara halvvägs till dödsstrecket som Matilda säger. Idag har jag gjort mattetentan för förmiddagen, det känndes bra iaf så vi får väl se:) annars är det omtenta v8. Sen har vi färgat matildas hår, det blev väl sådär. Vi fortsätter imorgon med det projektet.
Då ska vi baka tårta också tills det att Andreas släkt kommer hit.

En gammal bild på oss :)

Semlor!

Matilda sa att hon ville äta semlor till helgen när hon kommer hit, så igår bakade jag semlor. Var såklart tvyngen att provsmaka, riktigt goda blev dom :)




Idag har Karin varit här och vi har räknat matte, nu har jag räknat alla uppgifterna och känner mig rätt redo för tentan på lördag. Imorgon efter föreläsningen ska jag göra en gammal tenta, får vi se om jag klarar av det.
Annars kan jag ju göra tentan på ordinarie tentamenstillfället nu när det inte blir något egypten för oss.
Arres har det bra här, han har legat i mitt knä hela tiden vi har räknat matte och nu ligger han i mitt knä igen. Vi ska snart ut på en promenad innan det är dags att laga middag och sen räkna tills det blir dags att sova.

RSS 2.0