Fullt upp

Har lagat matlådor till imorgon, nu ska jag krypa ner i sängen. Så skönt det ska bli. Varit på språng sen 6 i morse. Imorgon är det skola 8-12 sen jobb 14-21. På lördag är det inge jobb, men desto mer plugg. Tenta på måndag och det känns som att jag borde suttit lite mer vid matteboken. Men det blir nog bra.

Grönt är skönt

Vilket härligt väder det är, det är grönt i träden och maskrosorna blommar. Idag har det varit lite halv mulet, men det kom inte regn som de lovat. Men det kommer väl imorgon.
Har varit i skolan idag och sen var jag till dietisten. Vi gick igenom allt jag äter för att se om jag på något sätt kan ha fått i mig gluten. Men hon tyckte då att jag var så duktig så. Vi får se till sommaren när det blir dags för nästa undersökning. Har hållt mig från att sova middag de senaste dagarna, men nu skulle det inte sitta fel med en middagslur. Men det hinns inte idag. Ska laga mat, för imorgon är det jobb så då behöver jag två matlådor. Sen ska jag iväg och kolla på en moped, får se om det är nått att ha. Hoppas jag hittar en snart, för nu är det sommartider för bussarna och då blir det svårare att ta sig till jobbet. Den tid som blir över ska ägnas till räkning. Tentan är på måndag så nu är det bara att köra gärnet.
Imorgon är det skola 8-12 och sen jobb 14-22, kommer vara lagot mör imorgon vid 23 när jag kommer hem.

Påsken i bilder
















Systrarna Lundbergs helg :)

I fredags kom Maria och Matilda hit, vi lagade mat och tittade på så ska det låta.
Igår gick vi upp på stan, Maria provade sin balklänning en sista gång och sen gick vi i lite affärer. Jag handlade ingenting. Matilda köpte sig en skjorta och Maria en kjol och smycken till balen.
Lunch på La baguette och sen gick vi hem och hämta Arres. Vi gick till stadsparken och Wadköping och strosa omkring. Dom tre första bilderna är därifrån.

I morse for Maria hem strax innan 9 och då tog jag och Matilda oss en promenad mot hästhagarna. Vi vände ungefär halvvägs och på vägen tillbaka stanna vi i parken och Arres fick leka och Matilda visa när han hoppar upp på hennes rygg.









Tänk om jag kunde stanna tiden om så bara för en dag...

Dagarna flyger förbi och man hinner inte ens med hälften av man tänkt. Kan kanske bero på att i stort sett all vaken tid går åt att räkna. Har senaste veckan drömt varje natt att jag räknar ekvationer, trots att jag är halvvaken och försöker somna om så är det ekvationer som flyger fram innanför ögonlocken. Igår kväll satt jag till 9 och räkna innan jag gav upp.
Idag har jag inte sovit middag, nästan ett under känns det som. Men jag ska börja äta järntabletter så får vi hoppas att det gör susen. Känns inte okej att sova middag kl 13 i en halvtimme för att orka med att vara vaken till åtminstonde 22. Ska äta middag nu, fortsätta räkna och sen kl 19 bär det av till träningen.
Imorgon är det fredag och då kommer Maria och Matilda hit :D Jag hoppas att vi ska gå på stan på lördag och sen på kvällen blir det bowling.
Imorgon är det även en vecka kvar till vi sätter oss på tåget mot Älvsbyn!

Nu är gardinen uppsatt :)

Lördag

Igår efter middagen hyrde vi film och åkte till Johanna och såg den. En riktigt trevlig kväll :) Kom hem strax efter 2, kollade tv innan jag gick och la mig. Trots att det blev rätt sen var jag uppe 8 imorse. Men tröttheten kommer nog snart, så det blir väl en tupplur idag me.
Har räknat lite på morgonen, städat och tagit en promenad. Nu är jag i full gång med att sy gardinerna till köket. Hade tänkt att ta med mig kameran och gå en promenad, men nu regnar det här så jag får vänta med det.

Tjejmiddag

Ska snart göra mig iordning och bege mig upp på stan. Ska träffa Josephine, Ullis, Johanna, Sandra och Bella. Vi ska äta middag på Coco Thai, tror jag iaf vi kanske hinner ändra oss.
Har fått delegering idag, så nu är jag redo att börja jobba extra, vilket jag ska göra på måndag för första gången.
Helt slut, som jag varit hela den här veckan. Så i helgen ska jag vila upp mig hade jag tänkt. Kanske sy mina köksgardiner, vi får se.
Nu är det dags att fixa håret sen ska jag gå.
RSS 2.0