1 år äldre

Då var man 20 då. Var och handlade på systemet igår, var bara tvungen.
Har haft myskväll ikväll. Ansiktsmask, fotbad och målat naglarna. Andreas kom hem från träningen för ett tag sen, nu ska vi äta ost och kex och kolla på halv 8 hos mig.
Det blev en bra födelsedag igår. Tårta på sängen och presentöppning. På kvällen kom Andreas mamma och mormor och morfar och överraskade :)
Imorgon har jag tvättid, sen ska jag baka min första prinsesstårta. På kvällen kommer Josephine och Ullis hit:D

Ullared!

Nu är det äntligen helg:D Mötte upp Matilda på stationen efter seminariet, vi gick och handlade och nu är tårtbottnen i ugnen. Halv 7 kommer Maria, då ska vi möta henne på stationen och sen blir det pizza bak och till efterrätt tårta.
Sen ska vi sova och ladda batterierna, imorgon bitti kl 2 kommer Josephine och hämtar upp oss och vi åkter till Ullared. Då ska det shoppas!

Har inte gjort någonting speciellt i veckan, pluggar och tränade i tisdags och torsdags.

Städning

Idag är det onsdag, vilket betyder städdag hos oss. Jag har även börjat med höststädningen. Idag blev vardagsrummet klart, putsat fönstrena och satt upp höst gardinerna. Har börjat i köket, några skåpar kvar bara.
Annars så händer det inte så mycket idag, jag lyssnar på Ronja Rövardotter medans jag städar, ska ta och börja skriva min uppgift till Astrid Lindgren kursen på fredag hade jag tänkt. Så då ska alla Pippi böckerna vara lästa samt Ronja.
Andreas har lovat att han ska bjuda mig på svampens kebabtalltik idag, så jag hoppas han kommer ihåg det.
Igår var jag och Josephine och körde vårat första träningspass. Ki box blev det, superkul! och idag så har jag träningsverk i ryggen och armarna, skönt att det gav något.
Imorgon blir det gymmet, då ska vi bränna mer fett:)

Söndag

Helgerna går på tok för snabbt. Man hinner inte ens med hälften av vad man har tänkt säg. Vi hade sovmorgon igår, det behövdes, sen tog vi en promenad. Josephine kom och hämtade mig sen bar det av till Mariberg. Handlade en halsduk och en kofta. Ett impulsbeslut om att färga håret blev det också. Så på kvällen färgade Josephine det på mig. Sen så gjorde vi pizza och åkte omkring på stan och kolla läget lite innan hon åkte hem. Idag har vi varit till kyrkan, nu är Andreas och tränar. Jag hade tänkt hinna städa lite och kanske plugga lite grann. Sen ikväll ska vi och hälsa på hans mamma.
Imorgon är det plugg igen, ska också upp på stan en sväng och uträtta lite ärenden.


Två bilder från när vi var vid fyren i Skagen


Onsdag

Idag har det inte hänt så mycket alls. Har tvättat på morgonen sen har jag läst ur min bok, så nu är jag redo för morgondagens lektion.
Har hunnit med att sticka lite grann också, så nu är snart ena sockan klar. Hinner nog klart den ikväll medans jag kollar Fångarna på fortet och Time Out.
Snart ska jag krypa ner i soffan och inte göra nå mer nyttigt idag.
Så får vi ta nya tag imorgon, då blir det skola, biblioteket och handla.
Nu kom Andreas kusin hit så jag ska vara lite social.


RSS 2.0