21 januari

Igår var vi och kollade på en 3a, den var jätte fin. Fast vi ligger på 5e plats, så inte så stor chans at vi får den. Idag var Andras och kollade på en annan 3a medans jag var i skolan. Han var den enda som var på visningen och vi ligger på 3e plats på den. Så vi håller tummarna att vi får den:)

Idag har vi varit ihop i 7 månader<3

Igår var jag och Josephine och tränade och sen på kvällen var jag och dansade, så idag är jag rätt så slut i kroppen.

Imorgon är det skola, sen ska jag och Anna gå hem från universitetet. På eftermiddagen ska jag och Josephine och träna en stund innan jag ska och möta Matilda på stationen. Hon ska vara här hela helgen:)

12 januari

Jag sitter här och är tyst, väldigt tråkigt. Men jag lyckas rätt så bra, Andreas är tom förvånad och berömde mig. Han ligger och läser inför hans tenta på lördag, så han måste få plugg ro. Har nyss beställt böckerna jag ska ha inför nästa kurs, nu vet jag inte vad jag ska göra som är tyst:P
Har sorterat alla papper och betalat räkningarna och så. Nu är det inte så många tysta sysslor kvar att göra.

Idag har vi varit och kollat på en 2a, den var väldigt fin. Rätt så litet kök, men det gör inte så mycket. En stor kyl och en stor frys, det var väl det bästa med den. Vi ska iaf tacka ja på den så får vi se om vi får den. På måndag ska vi och kolla på en annan lägenhet också, med bättre planlösning och den ligger lite bättre till, men vi är längre ner på tur listan på den. Så vi får se.

Sen ikväll ska vi göra chokladbollar:)

Våran dörr:)



9 januari

Idag har vi inte gjort så mycket.
Åt frukost sen tog vi en promenad upp på stan i det soliga vädret. Gjorde lite ärenden där och sen har vi tvättat.
Nu pluggar Andreas och jag ska gå och duka fram på bordet, maten är snart klar.
Fläskfilé och potais halvor med västerbottens ost på. Mums!

Imorgon kommer Matilda hit:)

7 januari

Jag har varit väldigt dålig på att skriva nu igen. Men nu har både mamma och Stina sagt att jag får ta och skriva mer, så jag ska försöka iaf.

Jag har skaffat mig en facebook, lr Matilda gjorde det åt mig. Jag som sa att jag aldrig skulle ha en, men jag gav vika till slut.

Idag har jag varit i skolan på förläsning, åkte och handlade sen hem. Lagade mat och sen gick jag till Stina. Vi vaccinerade oss mot svininfluensan och jag färgade hennes hår. Imorgon åker hon till England som au-pair:) Kommer sakna hon! Men när du kommer hem Stina ska jag bjuda dig på philadelphiaglass;)
Och min arm värker av sprutan men bara jag inte får feber eller nå annat sånt så är det lungt.

Andreas sitter och pluggar nu, jag ska göra mackor med skagen och ägg. Ska äta det när vi kollar Glee:)

RSS 2.0