Måndag

Idag vakna jag halv 8, åt frukost sen gick jag ut och gick med hundarna i drygt en timme. Skjutsade Maria till Elisabet, sen for jag och Matilda till stallet och red X:et och pyssla om han lite:) Lagat mat, städat, tvättat  och handlat.
Nu sitter jag och Matilda och nördar the sims<3
Lägger upp bilder sen.

En del av vårat samtal vid middags bordet:

Matilda: Malin, du måste ju komma och hälsa på mig någon helg.
Jag: jodå, efter nollningen
Maria: Ska du ha nollning Matilda?
Matilda: Nej, jag ska inte ut på puben
Maria: vet du vad nollning är Matilda?
Matilda: Jo, dom skulle ju på puben och ha spökkväll

Home sweet home<3

Borta bra men hemma bäst! Kom hem i morse, helt underbart!!!:D Idag har jag färgat marias hår, solat, vattnat blommorna och legat i hängmattan. Kvartesfest ikväll. Nyss har vi spelat brännboll. Ska börja grilla och sen blir det middag, lekar mm:)
Imorgon bitti ska vi upp till stugan, städa uti byastugan och fira farfar. Sen ska jag vara med Emma:)

Onsdag 5 juli

Bara 2 dagar kvar att jobba nu! Skön ska det blir att få komma hem. Idag har jag parkerat min bil på min parkeringsplats för första gången. Det var inte det lättaste. Först är det 5 våningar upp, sen har jag platsen uti väggen. Så för att enklast köra därifrån måste man backa in. Vilket inte var det lättaste. Med tanke på att jag suger på att backa. Tur att det inte stod någon bil bredvid nu. Parkeringshus är inte min grej konstaterade jag idag, men med lite träning ska jag väl lära mig det också:) Snart ska jag till Andreas så då får vi väl se hur det går att köra drifrån och nedför. Svin brant var det också där! Men det löser sig nog.
Igår var Stina och Vanilla och hälsade på:D Vi åt våfflor, lekte med vanilla och Stina färgade mitt hår. I torsdags blev dom Örebroare! Jag och Stina som sa när vi började skolan här att direkt efteråt skulle vi flytta hem. Men så blev det inte:P Underbart att hon bor här, har saknat hon i sommar<3 vi norrlänningar måste ju hålla ihop;)

Lite bilder från Göteborg








Första gången jag såg maneter i mitt liv. Dom finns ju inte uppe hos oss. Stina har bara sett dom på kort än så länge:P


Andreas, Johan och Oskar åkte uppskjutet.


Jag och Andreas<3


Världens sötaste Vanilla!

Tillbaka i Örebro:)

Nu är vi hemma från Göteborg:) Borta bra men hemma bäst! Nu ska jag ooch Andreas kolla film innan det är dags att sova. Jobb imorgon, sista veckan!:D Sen ska jag hem!!:D
Vi har haft en riktigt bra liten semester:) Lägger upp lite bilder sen.
RSS 2.0