Sommarvärme och balkongmys

Idag har jag varit ledig och det har varit riktigt fint väder, så jag passade på att skura upp trallen på balkongen och olja in den och de nya möblerna. Fick skjuts av Josephine till Plantagen och handlade blommor där till balkongen. Sen har vi klippt varandra och nu ska jag gå ut på balkongen och sätta mig med en milkshake :)

Bröllop

I lördags for vi till Storforsen, mamma och pappa sa att vi äta middag där med farmor och farfar. Men när vi kom dit visade de sig att mamma och pappa hade lurat oss, de skulle gifta sig också! Så det var tre flickor som stod med hakan i golvet när dom sa det. Trodde aldrig att de skulle ske. Riktigt roligt och så fint!








Den senaste veckan

Mamma och pappa kom ner till mig kristihimmelfärds torsdagen. På lördagen åkte vi till Taxinge slott och fikade. Dom har norra Europas största fikabord. Sen så fixa vi i lägenheten, köpte lite nya möbler och möblerade om. Så nu är det så fint så. På onsdagen åkte dom till Stockholm och hämta Matilda och jag åkte till Maria för att göra hennes balfrisyr. I Torsdags tog Maria studenten och på lördagen bar det av till Älvsbyn.
Jag och Matilda var upp till farmor och farfar i måndags, hjälpte dom att fålla och he upp gardinerna i lägenheten. Igår var vi hemma och rensa ogräs, tvätta bilen och så. Nu ska jag packa en liten väska. För att idag efter att jag skjutsat farmor och farfar till Piteå ska vi till Åkis:)

Några bilder från Taxinge slott och Marias bal och student













Sommarlov!

En 5 timmars salstenta i matematik är nu avklarad. Nu är jag ledig ändå till måndag v26, då börjar jag jobba. Nu ska jag sova middag sen ska jag ska tvätta och städa.

RSS 2.0