23 november

Kom hem igår kväll från Strängnäs, har varit där hela helgen. Lördag kollade vi bandy och på kvällen var vi på dansbandskampen och söndag slappa vi och sen åkte vi hemmåt.
Idag var första dagen på den här praktik perioden, 2 veckor ska vi ha. Det var roligt:)
På onsdag är det bandy 5an och torsdag, fredag är de elevensval. Jag ska vara med i pysselgruppen.

17 november

Fredag: Jag och Andreas åkte ut till marieberg och shoppade lite. Jag köpte nya skor:) Sen kom Matilda till oss, vi gjorde pizza och kollade film. Sen åkte jag och jobbade.

Lördag: Jag, Adnreas, Matilda och Niklas åkte till Gustavsvik och badade:) Åkte och handlade och kl 20 så ringde Olof och fråga om jag kunde jobba på kvällen. Stressigt blev det att göra sig i ordning och fixa mat. Det blev Svampens kebabtallrik till middag, som jag fick äta på jobbet för jag hann inte hemma:)

Söndag: Jag och Matilda städade och bakade sen kolla vi Bones och myste.

Igår så var jag i skolan. Hade föreläsning och veckans seminarium. Så nu har jag ingenting resten av veckan. Ska börja förbereda för praktik uppgiften. Nästa vecka börjar praktiken.
Idag så har jag tagit det lungt. Bakat bröd åt Andreas och städat lite. Snar kommer han hem och då ska vi äta middag och ikväll ska vi till Brunnsparken och dansa:)


Matilda och Castor när vi var och gick i Rynningeviken för några helger sen:)
 

tolfte november

Idag snöade det igen, men snön var inte kvar länge, någon timme bara sen var allt borta. Idag har jag haft seminarium, sen så har jag vikt all tvätt och städat. Var nyss ner på ica och köpte glass och kola sås. Andreas är borta ikväll så jag ska krypa ner i soffan, kolla criminal minds och äta glass:)
Vi flyttade nästa seminarium tills på måndag, skulle egentligen haft det på nästa torsdag. Så i helgen måste jag läsa typ 300 sidor och göra en uppgift. Känns surt att behöva jobba över helgen. Men så har jag ju gjort allt för nästa vecka, skönt.

Tionde november

I morse gjorde Andreas frukost åt oss, tände ljus och väckte mig<3 Mys!
Vi åt frukost, flyttade garderoberna och frysen. Sen for han till skolan. Jag tar nu paus i läsningen och ska snart fortsätta med det. I morgon ska vi i förseminarie grupen träffas och svara på den här veckans frågor.
Sen när Andreas kommer hem ska vi ner i källaren och hämta upp köksbordet. Har varit utan bord i två veckor nu, så det ska bli skönt. Sen ikväll ska jag baka frukost bröd:)
Idag är det lite finare väder här, inte lika disigt som det varit tidigare. Man ser Kilsbergen nu iaf, har man inte gjort de senaste dagarna. Men det är grått och tråkigt ute.

Sjätte november

Nu har jag gjort första tentan, det gick nog rätt så bra tror jag:)
Jag är sjuk än, men inte så mycket feber:) Fast det känns som att huvidet ska sprängas.
Inte fick snön ligga kvar länge heller, det snöade hela dagen igår. Några barn gjorde en snögubbe och klädde den. Men idag har det varit varmt och regnat så nu är allt borta.

Jag och Andreas kom nyss hem, vi har varit och fikat och gått en liten promenad. Nu pluggar Andreas och jag ska kolla en film på datorn så jag inte stör han för mycket. 
Ikväll kommer Maria och Mickan hit, dom ska vara här hela helgen:)  

Fjärde november

Nu ska jag börja skriva här igen, har inte haft något internet sen i augusti. Så det har varit väldigt dåligt med skrivandet. Men nu har vi äntligen fått internet till lägenheten:)
Idag kom första snön för i vinter. Snö på taken iaf, men ute på gatan är det blött. Så mysigt när man ser över alla hustaken och snön som faller och alla ljus.

Idag har jag haft seminarium, handlade på vägen hem och lagat skink och ost paj. Pluggade och när Andreas kom hem möblerade vi om lite i lägenheten sen tog vi en promenad. Snart börjar vi få ordning här:)
Nu ligger Andreas och pluggar tenta och jag har lite paus i mitt pluggande. Men snart blir det kvällsmys med glögg, lusselängder och Oskyldigt dömd:)



Första snön:)

RSS 2.0