En tyst bloggvecka... igen...

Men det finns inte allt för mycket att skriva om just för tillfället. Min lediga dag som jag hade planerat i tisdags blev inte av, dom ringde på morgonen och fråga om jag ville jobba. Och inte kan man tacka nej då inte.
Igår jobba jag ett 7-22 pass igen, skönt att vara ledig idag.
Jag har gått på stan, kollat i lite affärer och på Open art. Köpte gardiner till rummet, kökshanddukar och underkläder. Sen har jag börjat fixa iordning här hemma, storstädning nu och snart ska jag sätta upp gardinerna. Visar sen nån dag hur det blev.

En bild på det jag handlat idag

Måndag

Det är inte så händelserika dagar för mig nu, jag jobbar och sover. Det är väl typ det jag orkar och hinner med. Har varit ledig i helgen, riktigt skönt att vila upp sig.
Det är fullt upp på jobbet, så jag är rätt slut i kroppen när jag kommer hem. Jobbade 7-16 idag, det var en lite strulig dag, så klockan hann bli halv 3 innan jag och Jenny fick sätta oss ner och ta en paus.
Imorgon är jag ledig, om det är dåligt väder har jag storstädning och matlådelagning på schemat. Är det sol ska jag ligga på gräsmattan och ha det gott.
Nu ska jag göra mig nå kvällsfika och sen krypa ner i sängen.

En grå söndag

Men så skönt, det känns helt okej att vara inne och må gott idag, det behövs.
Började jobba 7 igår, på eftermiddagen kommer sjuksköterskan in och frågar om vi vet nån som kan jobba natt. Vi vet ingen som kan jobba, så vi bestämmer att jag ska ta och sov nån timme, sen jobba natt. Fick höra rätt hemska berättelser om hur det kan vara när man jobbar natt. Men det gick över förväntan bra. Jobbade med Moa, så inatt har hon berättat om spökena som finns där. Sådär lagomt roligt, men som mamma sa: man får inte se något om man inte klarar av det.
När jag kom hem var jag så pigg och uppe i varv, men lyckades till sist somna och sov två timmar. Vilken energi jag tar av nu vet jag inte riktigt, men det lär väl kännas ikväll.
Idag har jag städat lite och sen bara tagit det lungt. Hade beställt kort, så idag satte jag upp några av dem på en canavastavla. Satte upp den ovanför tvn och såhär blev det
RSS 2.0