Tisdag

Har använt mitt internet för mycket nu, så de har sänkt hastigheten. och det var inte lite, går knappt att gå in på internet. Men jag tänkte visa bild på blommorna jag fick av mamma, pappa, Maria och Matilda när jag fyllde år.
Hade kalas i fredags, riktigt trevligt hade vi. och i fredags kom även Jonte på besök och han stannar till på torsdag. Vi har shoppat i lördags. söndag blev det en riktig långpromenad till stadsparken, wadköping, oset och synningeviken och sen tillbaka. Det tog nästan 4 timmar.
Imorgon är det dags för "naturvetenskaps dag i skolan" Min grupp ska vara i en etta, samla förna och kolla på den. Spännande!



En dagens

Kom nyss hem från en riktigt trevlig dag på Marieberg. Har köpt ett diskställ, några böcker, en orkide och sen blommor och lite saker till en ny plantering att ha på köksbordet.
Nu ska jag duscha och göra mig i ordning för middag och bio

Nån gång ska ju alltid vara den första, en bild på mig från i morse.



Höststädning

Har fått ett köksbord i födelsedagspresent av mina underbara föräldrar och jag älskar det!
Började med höststädningen igår, möblerat om och gjort klart allt i rummet, bara hallen, köket och badrummet kvar nu. Tänkte försöka hinna med nå mer ikväll, sen blir det en film och krypa ner i soffan.
Imorgon blir det Marieberg och shoppa och på kvällen Jägarna 2 :)


Såhär fint blev det



Och en liten bild på solnedgången

Bildbomb från Skara

Mamma och pappa kom hit i torsdags, sov här och på fredagmorgon åkte vi till Linköping och hjälpte Maria att flytta till Skara. Förutom det hann vi med lite sightseeing i Skara.
Bilderna får tala för sig själv



















RSS 2.0