Helgen

I går var jag, Matilda och Alexander på loppis på förmiddagen, tog oss en fika på Waynes och sen gick vi till torget och handlade grönsaker till middagen, köttgryta blev det. Vi lagade mat och bakade efterrätterna, äppelpaj och kladdkaka. Mitt i allt ståhej i köket, så upptäckte vi att vi inte hade något varmatten. En turbin på Eon hade exploderat, så det blev att koka vattnet till disken i vattenkokaren. Vi kollade en film och tog det lung sen på kvällen. 
Idag har jag och Matilda cyklat till Wadkping, jag köpte ett fruktfat som jag får visa senare. 
Men in bild från igår lägger jag upp 
 

Tusen och en natt

Kvällsöppet på Marieberg ikväll med massa erbjudanden. I entren stod två tjejer i "arabiska" kläder, de påminde lite om jasmin i alladin. Vi fick ett häfte med kuponger och sen började shoppingen. 
Vi var absolut inte ensamna och det gick upp för mig varför jag aldrig varit på sånna här kvällar. Folk över allt vart man ska gå och oändligt långa köer. Men efter ett par timmars shopping lämnade vi köpcentret med några fyllda kassar och lite mindre pengar på kontot. En lyckad kväll alltså. Men till nästa gång ska vi innan gå och prova och kolla vad vi är sugna på så det bara är att köpa, för det kommer bli ett besök på nästa shoppingkväll. 
Snart ska vi krypa ihop i soffan, äta varma mackor och te och titta på sons of anarchy. 

Femte oktober

Sitter hos Karin och skriver på våran examinationsuppgift, om allt flyter på är vi troligast klara imorgon. Vi hade räknat med att få skriva i helgen med så det känns skönt. Arres följer med hit om dagarna så att han inte behöver vara själv hela dagen. Annar kommer hösten bli lång för han, för om en vecka börjar vi skriva våran C-uppsats. Han tycker nog det är sådär lagomt kul att vara här, för Karin har tre katter som är nyfikna och vill gå fram till han, och det gillas inte. Så i ett "desperat" försök att få vara ifred har han tagit skydd under min stol. Men det går bättre och bättre, så om några dagar är det här nog inga problem.
 
 
 
 

Första oktober

Efter mycket tjat från min mamma så ger jag bloggskrivandet ett nytt försök. 
 
I fredags var jag, Maria, Matilda och Alexander och åt middag på en grekisk restaurang sen gick vi på Raw comedy club, en riktigt rolig kväll. I lördags var vi på Kopparbergsmarken och i söndags shoppade vi. 
 
Har köpt köksstolar och målat och klätt om dem, det blev riktigt fint. 
RSS 2.0