Helg:D

Då var denna skolvecka över. den har verkligen gått jätte segt. Men nu är det snart lov:D Räknar ner dagarna nu, det ska bli så skönt. Kom nyss hem, ska städa lite nu. sen så kommer Josephine hit:) Idag så gjorde jag min första permanent på salongen, det gick jätte bra:)
I onsdags hade vi bara en lektion, så jag, Sofia och Martina var och åt på Shanghai. Sen gick vi på hindersmarknaden. Fanns inte så mycket där, jag köpte engelsk kola som vanligt bara.
Igår hände det inte alls mycket. skola och tvättid bara.

Tisdag

Det har varit segt idag, jag är jätte trött. Orka knappt upp ur sängen i morse, så ikväll blir det att lägga sig tidigt. Jag skulle egentligen bara vilja försvinna från allt. Ta en paus och slippa tänka på allt. Men nu kan jag ju inte riktigt göra det, snart sportlov iaf och då ska jag inte göra nå alls, enbart må gott.
Det har inte hänt så mycket idag, engelska, matte och IV val. Ännu en till läxa att göra. Nästa vecka är det 2 prov, 2 inlämningar och 1 arbete ska vara klart. Att dom inte kan planera lite, allt kommer på en gång. I veckan har vi inte haft nå alls. Men men, helgen får väl ägnas åt att plugga.
Jag är väldigt stolt över mig själv också, pumpade däcken på min cyckel för första gången själv. Med lite hjälp av Josephine:)  Kanske inte låter som nå jätte stort, men det var det för mig. Jag har väl aldrig behövt göra nå själv så.
Nu ska jag börja plugga inför proven och sen ikväll är det Shear Genius:)

Måndag

Har varit väldigt dålig på att skriva nu efter jullovet, men jag ska försöka bättra mig.
Vakna för ett tag sen, ligger i soffan nu och kollar tv. Känner inte alls för att gå till skolan, skulle helst vilja ligga hemma. Ska snart äta frukost och börja göra mig i ordning. Sen kl 12 ska jag och Sofia äta lunch:) 
Ikväll är det mingelkväll på skolan, Känns lite drygt att vara kvar till drygt nio ikväll. Men det blir säkert roligt, jag ska vara en av modellerna på modevisningen också.

Helgen har varit bra, fredagen var superrolig:D Var med Sofia och Martina, vi åt och hade det trevligt. Sov nästan hela lördagen känndes det som, sen middag på Shanghai. Sen ut till coop och handla. Jag körde bil:O det gick bra, för att vara första gången i stan och motorvägen, men jag måste köra mer. Vågar inte gasa så mkt som man ska. Tacka vet ja lilla Älvsbyn. Inte massa filer, inga trefikljus och bara två rondeller eller någon motorväg.
Igår var det Chuck maraton, så jag låg bänkad i soffan:) På kvällen baka jag en sommarkaka. 

Hej svejs!

 

2 januari

Igår var första dagen på 2009. Vi gjorde inge alls, jag låg utsträckt i soffan hela dagen. mamma och pappa gjorde mig sällskap rätt länge också. Det var vänner- och Miami Ink maraton:)

Idag så har vi varit till farmor och farfar, dom bjöd på paltkalas. och jag åt plättar. Sen så klippte jag farmor. Sen på eftermiddagen har vi lekt med photoshop, fixat tvätten hjälpt Matilda med matten och nu sitter jag och hon och kollar csi:D
RSS 2.0