Har det snurrat om helt?

Igår så åt jag sushi för första gången och nu står det soppa på spisen. Verkligen inte likt mig men roligt att testa på nya saker. Efter middagen ska jag traska upp på stan och strosa i lite affärer innan det är dags för fotokurs.
Idag har vi haft lab redovisningen, och därmed är labveckan avslutad. Nu är det tenta plugg fram till den 28e som gäller. Det var riktigt roligt att få testa på de andra gruppernas experiment.
Tenta paniken har börjat smyga sig på idag och det känns som att jag kan absolut ingenting. Men som våran förra mattelärare sa, fokusera på allt ni kan istället. Så jag utgår i från det och imorgon är det dags att beta av första delen, bindningarna och det periodiska systemet.

Vi har läxa till varje fotokurs, i veckan var det manligt, precision och tudelat.
Den här bilden får repsesentera manligt. En bild på Arres när han gör slalom blir precision och till tudelat blev det en bild på en tavla som är uppdelad i olika mindre tavlor.

Höstfint


Köpte nya höstgardiner i lördags när jag var på Mariberg, så nu hänger de uppe. Har storstädat och lagt fram nya dukar




Förvirringen är total

Föreläsning om materia idag, först pratar Anders om nå ämnen i periodiska systemet att dom är glada när det är lika många protoner och elektroner. Och om det blir för lite av nå av de blir det joner och det vill dom inte vara. sen fortsätter han me några andra ämnen där som ger bort elektroner så de inte blir lika många protoner som elektroner. och jag tyckte jag hade fattat de där, tills Karin ställer en fråga till han och jag inser att jag inte alls fattat och tydligen ingen annan i klassen. men han kan inte förklara vad han menar. så han ska fundera på ett svar till i morgon... hoppas att det blir nå klarhet i det hela då. Så riktigt förvirrade och irriterade åkte vi hem idag. Jag for till gymmet och sprang av lite aggresion och rensade huvudet, och har därmed invigt de nya träningskläderna :) så idag är jag sådär härligt trött i kroppen. Ikväll har jag haft lite spa kväll här hemma och nu blir det en tekopp och krypa ner i soffan.

Syster yster :)

Jag ska flytta till Gran Canaria och ha vattenmelonodlning och Matilda ska komma och hälsa på!

Haft en riktigt bra helg hos Matilda. På lördagen var vi till Barbarby outlet och shoppa och på söndagen var det höstmarknad på hennes skola. Köpte ny höstjacka, två par skor och en tröja. och i födelsedagspresent av Maria och Matilda fick jag träningskläder och en fleece :)
Idag har det varit föreläsning och så har jag städat och grejjat på här hemma. En ny plantering på köksbordet blev det me. Idag är det planerat att vi ska med skolan och kolla på stjärnor. men just för tillfället öser regnet ner, så jag tror inte att det blir av. För det ska väl mycke till innan det klarnar upp här.










Back in the days

Här händer det inte så mycket, mest bara skola. Har även sytt nya gardiner till köket idag och sen har jag kollat igenom gamla kort, börjat föra över från skivor till den externa hårddisken.

Jag och Matilda







och så en bild på gardinen




RSS 2.0